04 agosto, 2007

EL TORO DE OSBORNE.-

FUE COLOCADO HACE SÓLO UNA SEMANA. INDEPENDENTISTAS DERRIBAN EL ÚNICO TORO DE OSBORNE QUE QUEDABA EN CATALUÑA.
Una veintena de vándalos derribó este viernes el toro de Osborne de El Bruc (Barcelona), apenas una semana después de que la figura toril, la única que quedaba en pie en Cataluña, fuera instalada en este municipio de la comarca de Anoia. Un grupo independentista autodenominado “Hermandad catalana La Bandera Negra” ha reivindicado en un comunicado la autoría de este acto vandálico.
Los independentistas catalanes han derribado el único toro de Osborne que quedaba en Cataluña. Según los salvajes que han protagonizado este patriótico acto han querido “limpiar” la silueta de la “sagrada” montaña de Montserrat de la “inmundicia cornuda española que pretendía ensuciarla”. Palabras (o rebuznos, más bien) propios de esta recua, cuyo símbolo resulta casualmente ser un burro.
Desde luego hay que hacer notar su valentía, ya podrán con una figura de madera. A ver si se atreven con buenos españoles de carne y hueso. Pandilla de cobardes mal nacidos.
Cabe preguntarse ¿A quién representan estos descerebrados? No desde luego a Cataluña, sino a la Catatonia más profunda de paletos con barretina a rosca, que pretenden que esta región vuelva a los confines de la Edad Media. En desagravio, aquí va la foto de un toro de Osborne, símbolo de la España que esos nazis pretenden destruir y que no conseguirán jamás.
Fuerza y Honor.

12 comentarios:

Unknown dijo...

Soy peruano de nacimiento, nieto de españoles y vivo en Cataluña. Amo a España con todo mi corazón, y nunca entenderé la visión tan cerrada, odiosa y separatista de los catalanes que no se sienten españoles. Pues peor para ellos, porque a españa se le conoce en el mundo por todo lo que no es catalán... Ni el cava, ni la barretina, ni la sardana. Todo lo contrario, a España se le conoce por los valientes toreros, por las bellas bailaoras y por el espíritu amistoso de sus gentes. Viva España!

Juset dijo...

Los idiotas descerebrados soys vosotros. Mucho criticar Catalunya, pero a España, si a esos les llamais toreros, son conocidos por el mundo como asesinos de toros. Los españoles sólo ven los toros y el fútbol, como si no hubiera nada más. Y después dicen que España va bien. Ha! Claro, ya que cuando algo va mal, es decir, casi siempre, no hace falta nada más que robarnos el dinero a nosotros. Mejor ser famosos por algo bueno que tener mala fama por todo. Y respeto al burro, representa al gran trabajo y esfuerzo de los catalanes, y no lo que pensais, y el toro sólo representa la diversión española. Si quereis toros, en vuestro país, que en el nuestro no queremos.

vertrauen dijo...

Esto va para los catalanistas de mierda

Juset, ets molt idiota!!! Isola't amb els altres toixos q comparteixen la teva opnió. Catalunya es una meravilla i els catalanISTES una merda.. Tu el que fas és repetir el que els nostres polítics de merda diuen.. Sí, els catalanistes són uns amargats, frustats que, pensant bé, actuen com franquistes.. VOLEN DESTRUIR, parlen de ser independents, però, si demà Catalunya fos un país, tot aniria millor?? Quina estupidesa. El ruc representa bé aquesta colla de ximples!

Si no t'agrada Espanya, per qué vens a discutir en una página HISPÀNICA, imbécil que eres!!

¡¡¡¡¡¡¡
VISCA ESPANYA,
VIVA ESPAÑA
!!!!!!!!!

Més toros a Catalunya..

Como que.. ser español y catalán son dos cosas muy compatibles... estamos en el siglo XXI, perdonemos a los burricos catalanistas q son pobres de espíritu y no saben lo q hacen ni lo q dicen..

Juset dijo...

Como que.. ser español y catalán son dos cosas muy compatibles... estamos en el siglo XXI, perdonemos a los burricos franquistas-espanyolistas-fascistas q son pobres de espíritu y no saben lo q hacen ni lo q dicen...

Los idiotas soys vosotros, que teneis miedo de perder a una de vuestras mejores potencias y que españa se desunifique.

Clar i català.

VISCA CATALUNYA!!!
VISCA CATALUNYA!!!
I VISCA EL CATALÀ!!!

ESCLAVISTES!

vertrauen dijo...

Por de perdre una de les nostres millors potències??? Ets malalta, nena... Si Catalunya s'en independitzés... per començar les multinacionals fugirien d'aquí. La que seria Banca Central Catalana s'ompliria amb impostos i taxas dels catalans.. Saps que en el meu poble es paga una taxa per el garatge de casa (coses de la Costa Brava)... Que el govern espanyol vol acabar amb l'impost de la proprietat i la Generalitat Catalana veta .. i molts més exemples..

Et dic una cosa, nena, fins ara que la Unió Europea donava subvencions a Espanya, de les quals Catalunya ha aprofitat, s'ha nascut un sentiment europeista a Catalunya... però quan la UE deixi de enviar diners aquí i demanar-ne per subvencionar els altres paisos més pobres que han entrat a la unió.. tu veuràs que els catalanistes començaran a atacar la UE.. Vosaltres sou així... Voleu SEMPRE REBRE però MAI DONAR...
No has pensat mai que moltes de les infraextructures que no només Espanya, però també Catalunya té avui és gràcies els diners europeus, principalment dels alemans, anglesos i francesos???? Per qué no feu protestes dient que no voleu els diners dels altres, LES VERDATERES POTÈNCIES???? Para i pensa..

Et prego només que t'informis i que surtis del cercle d'imbècil que et rodeja ..

Jo més voldria que l'estat espanyol donés l'independència a Galicia, Euskadi i Catalunya.. Espanya seria encara gran i els tres nous paisos serien paisos satèl·lits d'Espanya... Al final, implorarien el retorn. Jo seguiria espanyol!!

Però Espanya no ho fa perqué hi ha gen que se sent espanyol i gallec, català, basc o valencià a la vegada...

ah! Pensa que abans Espanya havia annexat Portugal.. Portugal s'en va separar perqué tots portuguesos ho volien. Allà sí existia un sentiment nacional unànim!!! Hi ha separatismes a Espanya perqué hi ha algunes veus frustrades que aprofiten de la democràcia per fer anarquia o guanyar vantatges, però aquestes regions fan encara part d'Espanya perquè molt gent autòctona HO VOL...

Els catalanistes són tan intolerables que ni els valencians els suporten a tal punt que, per ésser en pau, diuen que parlen valenciá i que el seu idioma és totalment diferent del nostre.


Els catalanistes i els etarres són definitavement el càncer d'Espanya i el motiu de odis i morts que no porten enlloc..

Quan els rucs d'aquesta península entendran que la unió fa la força... potser tot anirà millor..


Vés a estudiar i informar-te i deixa de repetir les collonades catalanistes.. Hi va haver, o millor, hi hagué, un període que Catalunya tenia una bona economia, més perqué lligava el mercat europeu amb l'espanyol.. si no hi hagués Catalunya no tindria una bona economia, però sí seria annexada a França i el català seria mort, com ho és a la Catalunya francesa i mort de la mateixa manera que França va matar el bretó, el cors, el flamenc etc...

Per concloure::

Por más que los separatistes hablen mal del estado español, España es uno de los pocos países europeos en que los idiomas minoritarios aún existe, esto porque desde la formación del estado con la unión de los dos reyes se respetó las culturas e idiomas regionales... Algunos casos extremistas, como el franquismo de antes y el catalanismo.. que son la misma cosa pero a la inversa tendrían que ser inacceptables, porque, creed, el catalanismo es una especie de franquismo actual... el derrumbe de toros en Cataluña nada más es que un ejemplo de la violencia que esta gente puede tener para con los que no piensan como ellos.


Otra cosa!!!
Tomemos la Alemania que hasta 1989 era dividida en dos países... Ellos se reunificaron y aunque el leste era más pobre que el oeste, los que tenian más daban a los que tenían menos y es por eso que Alemania es la verdadera potencia europea...Los alemanes tienen sus idiomas regionales y sus diferencias culturales, pero saben trabajar juntos para el bien de una nación.. Si todos los españoles nos aplicáramos bien, podríamos ser una potencia de verdad.. pero esto es una otra história..


No soy españolista.. Soy simplemente español, porque también hay mucho que criticar en toda España..

Pero los que aman de verdad la patria, ven los defectos y hacen críticas construtivas.. Los catalanistas no encuentran defectos en Cataluña. Por eso, no la aman e inconscientemente quieren destruir todo


¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
¡Viva el Reino de España!

Visca el Regne d'Espanya!

Viva o Reino de España!

Gora Espainiako Erresuma!

Viva el Regne d'Espanha!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viva España, coño!por más mierda que todo pueda oler, intentemos limpiarlo !

vertrauen dijo...

Ah! y los catalanistas que queman fotos del rey serán gilipollas y también unos ignorantes. Si no saben, fue el Rey Juan Carlos que evitó que volviera un otro régimen dictatorial. Si no fuera el, habría habido otro Franco que fusilaría estos catalanistas imbéciles.

Incluso la Esquerra Republicana debe dar las gracias al rey, pq es gracias a su actuación que ellos han podido existir en esta democracia.


Y para quien dice que la monarquia tiene muchos gastos, que vaya a averiguar los gastos de la república francesa o americana y verán que nuestros rey son muy económicos y que nos sale más a cuenta tener una monarquía que una república de bananas

¡¡¡¡
Viva el Rey
!!!!

Juset dijo...

Mira, només et dic una cosa. Tu pots pensar el que vulguis de Catalunya que jo no canviaré d'opinió. I penso que Catalunya té molts defectes, que s'han de corregir. I pel que fa a treure toros, desfem el que altres van fer quan no tocava. Al cap i a la fi, són simples cartells de propaganda, no?
Ah, i pots parlar tantes llengües com vulguis que redactes pitjor i fas més faltes que un nen de parvulari.
Els catalans són progressistes i els espanyols conservadors, aferrats al de sempre.
Visca la pàtria!!!!!!!!!!!

vertrauen dijo...

Ja diu el refrany, "només els imbécils no canvien d'opnió". Estic obert a canviar la meva si em demonstres el contrari...

Potser hi ha faltes quan escric, però el més important és el contingut. No exposes bons arguments de fet perqué la teva és causa perduda.

A més a més... escriure amb faltes és la moda a Catalunya. Són molts els alumnes que surten del institut escrivint malament, oi? Els ensenyants estan més preocupats en propagar idees separatistes, la prova són els joves que van cremant fotos dels reis per demonstrar l'odi que els ensenyen tenir.

Per què els catalanistes no demanen la separació de la Unió Europea per deixar de rebre subvencions?? Si es injust donar, també ho és rebre!!
De fet no saps ni pots contra-argumentar res de què he dit, hein, llesta que ets...

Sí, hi ha espanyols conservadors i els llastimo tant com els catalanistes. Cadascú és lliure de pensar com vulgui des de que no molesti la llibertat dels demés. Només el fet de parlar català no justifica una separació. A Suïssa es parla quatre llegües, per exemple.
D'altre banda, prenem l'exemple d'Andorra: la llengüa del estat és el català. Et prometo que hi trobes pocs que la parlen. Encara que Catalunya fos un país, hauries de seguir parlant espanyol per una raó o per altre, siguem realistes. S'ha de viure i conviure, per tant, s'ha d'ésser tolerant..

D'una vegada per sempre, entén que hi ha catalans molt orgullosos de ser catalans però que no volen deixar de ser espanyols. Jo vull ser lliure de posar la bandera espanyola a la finestra de casa meva en el meu país sense ser víctima d'atacs de vàndals... de la mateixa manera, jo, com ciutadà que vota hi paga els seus impostos vull veure la bandera espanyola al costat de la catalana; totes les entitats públiques que no ho fan, incompleixen la llei, la qual finalitat és representar tothom. L'ajuntament del meu poble no té l'estendard espanyol i això és un afront greu.

D'altre banda, parem a pensar... els catalans tenim els mateixos defectes que els altres espanyols i els catalanistes en tenen els mateixos que els espanyolistes, potser és per això que no s'entenen, són iguals!

Observació: Franco havia fet una llei per doblar les pel·lícules en espanyol quan començà el cinema parlat... Si els catalanistes fossin tan progressistes com dius, per què la Generalitat gasta fortunes en doblatges, com ho fan els espanyols (però els diners no ve del Estat) només per seguir amb els costums espanyols? És més o menys així: "si hi ha pel·lícules doblades en castellà, també n'ha d'haver-hi en català" com uma criatura que té enveja de l'altre. Per què la generalitat no comença a subtitular com ho fan molts països i utilitzar la resta dels diners per subvencionar obres socials?? Quant diner malgastat!!

I això és un petit exemple. Els catalanistes volen fer un'Espanya fora de l'Espanya i anomenar-la Catalunya... res canviaria i els micro-defectes es tornarien macro-defectes perquè començaríem a veure'ls més de prop

Visca la pàtria!
Visca Espanya!

Ah! Si no tens mandra, llegeix aquest article:

http://nacionalismo.blogs.com/byebyespain/2004/12/los_toros_una_f.html

Juset dijo...

Per començar, he de dir que els catalans fan faltes en català perquè en els dialectes es parla una mica diferent. Però et puc assegurar que, tot i no tenir un vocabulari tant complet com els espanyols, com que no és la nostra llengua materna hi fem menys faltes, i no m'ho contradiguis perquè està demostrat ( sempre hi ha el que no vol estudiar, però...).

I si dius que amb les pel·lícules el que vam fer va ser copiar-vos, tot i ser una altra manera de fomentar la llengua, es pot dir que vosaltres vàreu ser uns "copions" acabats dels països més avançats d'Europa en la seva època.

I si Espanya va tenir un imperi, que consti que Catalunya també el va tenir, i no es pot pas dir que fos menys temut que el dels espanyols. Els almogàvers... desperta, ferro! Però ara som més civilitzats, però els espanyos sou uns tercs (i nosaltres uns avars) i ningú ho vol reconèixer, perquè tots volem ser els millors, i al cap i a la fi som ben iguals, i amb una història pròpia...

Visca Catalunya!

Els Segadors

... que tremoli aquesta gent
tan ufana i tan superba. ...!!!!!!

vertrauen dijo...

Sí, "Tjuzet", deu ser les diferències dialectals!!!


Sí, l'Espanya de Franco va seguir com exemple l'Alemanya de Hitler, l'Itàlia de Mussolini i la França de De Gueule pel que fa al doblatge de pel·lícules: una bona manera de fomentar (imposar)la llengua nacional en països amb moltes llengües regionals. Ara estàs d'acord amb mi que la política catalanista actua com la franquista?


Almogàvers?? Imperi?? Estàs parlant de la Corona d'Aragó, a la qual Catalunya pertanyia. Amb la unió de Castella i Aragó, Catalunya entrà en el "pack".

Deixem el tema..

Catalunya està canviant, la prova va ser els resultats de la darrera elecció: menys escons per a l'Esquerra i Ciu.

La teoria de l'evolució de Darwin serveix també per la societat: els més adaptats sobreviuran. El catalanisme entrarà en extinció i tinc certesa que d'aquí a molts anys els meus descendents parlaran català en una Catalunya oberta dins d'una Espanya realment pluricultural, en què la gent es respecta, es tolera i treballa junt per al bé de la pàtria.


No vaig a ser tan imbècil d'odiar algú que creu que a Espanya només s'ha de parlar castellà o que les nostres escoles han d'impartir les classes en castellà. Aquesta gent és víctima d'un sistema. Però tot canvia amb el temps...un exemple: on abans hom matava els homossexuals ara els permet casar-se i adoptar...


Tot i que la dictadura acabà, és recent i sentim els seus contraefectes encara, amb grups que reinvindiquen actuant de la mateixa manera que recriminen.

Condolences! El teu no sobreviurà.

Visca la sensatesa!

Juset dijo...

Només et vull fer una petita correcció: la Corona era la Catalan-Aragonesa, i el rei Jaume I Català.

Visca la història i la realitat veritable!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Visca Catalunya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vertrauen dijo...

"a partir del 1200's es va començar a emprar la denominació Regnes d'Aragó, Corona d'Aragó o simplement Aragó, [1] expressions que es generalitzarien totalment en el 1300's."

http://ca.wikipedia.org/wiki/Corona_aragonesa

Aquesta és l'explicació catalana

http://torosconfuerza.blogspot.com/google772cd135feb3b93c.html http://torosconfuerza.blogspot.com/robots.txt